20 / 02 / 2023

Mezunumuzun Büyük Başarısı

Oyunculuk Bölümü mezunumuz Mert Ramazan Demir, Star TV'de yayınlanan "Yalı Çapkını" adlı dizide başrol oynuyor.

Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Devamını Oku
23 / 10 / 2022

Mezunumuz ve Hocamızın Önemli Başarısı

Değerli Hocamız Fatih Sönmez, “Acting” oyunuyla Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu ödülünü alırken, değerli Oyunculuk Bölümü mezunumuz Sena Başdoğan, “Daha İyi Günlerimiz Olmuştu” oyunuyla Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı Ödülünü aldı. 

Devamını Oku
15 / 01 / 2022

Oyunculuk Mezunumuzun Yeni Projesi

Oyunculuk mezunumuz Dilek Annaç, yakında Show TV’de başlayacak olan “Baba” adlı dizinin ana kadrosuna dahil oldu. Mezunumuzu tebrik ediyor, yeni başlayacağı bu projede başarılar diliyoruz. 

Devamını Oku
11 / 04 / 2021

Oyunculuk Mezunumuz Kardeşlerim Dizisinde

Oyunculuk bölümü mezunumuz Melis Minkari’yi, ATV’de yayınlanan Kardeşlerim adlı dizide gururlanarak izliyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Devamını Oku
12 / 03 / 2021

Mezunumuzun Yeni TV Programı

Sunuculuk Spikerlik mezunumuz Bengü Kantekin, tv100’de Üniversite Yolunda adlı programı sunuyor. Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

Devamını Oku
18 / 09 / 2020

Mezunumuz Çatı Katı Aşk Dizisinde

Oyunculuk Bölümü mezunumuz Beyza Filicioğlu, Kanal D’de yayınlanan Çatı Katı Aşk adlı dizide rol alıyor. Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

Devamını Oku
14 / 02 / 2020

Mezunumuz Savaşçı Dizisinde

Oyunculuk ve seslendirme bölümü  mezunumuz Feyza Sevil Güngör, Savaşçı dizisinde rol alıyor. Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

Devamını Oku
13 / 12 / 2019

Mezunumuz Başrolde

Oyunculuk bölümü mezunumuz Aslı Balcı, Şubat ayında vizyona girecek olan Tatil adlı sinema filminin başrolünü üstleniyor. Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Devamını Oku
11 / 12 / 2019

Mezunumuzun Yeni Projesi

Oyunculuk bölümü mezunumuz Taner Durmaz, önümüzdeki Şubat ayında vizyona girecek olan Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti adlı sinema filminde “Akbaba” karakterini canlandırıyor. Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Devamını Oku
21 / 09 / 2019

Mezunumuzun Yeni TV Programı

Sunuculuk Spikerlik mezunumuz Yasemin Demirbaş, Beyaz TV’de her Cumartesi yayınlanan DİJİ-HAL adlı programı sunuyor.

Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Devamını Oku
12 / 07 / 2019

Mezunumuzun Yeni Radyo Programı

Mezunumuz Burcu Turan, TGRT FM’de her Cuma “Topuklu Krampon” adlı programı sunuyor. Burcu’yu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Devamını Oku
07 / 05 / 2019

Yeni Baskı!

Kurucumuz ve Hocamız Can Gürzap'ın Söz Söyleme ve Diksiyon adlı kitabı 25. baskısını yaptı! Bu kitap, nesillere; konuşma ve iletişim konularında yol göstermeye hep devam edecek. 

Devamını Oku
03 / 04 / 2019

Oyunculuk Mezunumuzun Yeni Filmi

Oyunculuk bölümü mezunumuz Ramazan Demir, Sonia Nassery Cole’un yönetmenliğini yaptığı , Afganistan-Amerikan ortak yapımı olan “I Am You” adlı filmde başrollerden birini üstlendi. Mezunumuzu kutluyor, projeye festivallerde ve gişede başarılar diliyoruz. 

Devamını Oku
23 / 03 / 2019

Oyunculuk Mezunlarımızın Yeni Projesi

Oyunculuk mezunumuz Alev Sezer’in hem yönetmenliğini yaptığı hem de oyuncu kadrosunda yer aldığı, ayrıca bir diğer mezunumuz Sena Başdoğan’ın da oyuncu kadrosunda bulunduğu  “Bu21” adlı tiyatro oyunu, 1 Mart itibariyle tiyatro severlerle buluşuyor. Seyircileri ve alkışları bol olsun.

Devamını Oku
05 / 02 / 2019

Mezunumuz Sabah Haber Kuşağında

Başarılı Sunuculuk Spikerlik mezunumuz Elif Özkul, Habertürk TV’de hafta içi her gün 11.00-12.00 saatleri arasında günün öne çıkan başlıklarını sunuyor. Mezunumuzu tebrik ediyoruz.

Devamını Oku
15 / 11 / 2018

Mezunumuzun Film Projesi

Oyunculuk bölümü mezunumuz Mekin Sezer, Med Yapım ve Ay Yapım ortak filmi Özgür Dünya'da rol alıyor. Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Devamını Oku
14 / 11 / 2018

Mezunumuz Jet Sosyete Dizisinde

Oyunculuk bölümü mezunumuz Gülnur Özer, Jet Sosyete dizisinde rol aldı. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Devamını Oku
13 / 11 / 2018

Spikerlik Mezunumuzun Yeni Programı

Mezunumuz Cansu Canan Özgen'in yeni programı "Satır Arası", Cuma akşamları saat 21.00'da A Haber'de yayınlanıyor. Başarılar diliyoruz.

Devamını Oku
05 / 11 / 2018

Mezunumuzun Yeni Dizisi

Mezunumuz Aybüke Pusat, Ay Yapım'ın yeni projesi olan Şahin Tepesi adlı dizide rol alıyor. Dizi, ATV'de yayınlanacak. Başarılar diliyoruz.

Devamını Oku
23 / 10 / 2018

Mezunumuz A Haber ve A Para TV’de

Sunuculuk Spikerlik bölümü mezunumuz Elif Savaş, A Haber’de ekonomi bültenini, A Para TV’de ise Ekonomide Sabah adlı programı sunuyor. Mezunumuzu tebrik ediyoruz.

Devamını Oku
27 / 08 / 2018

Mezunumuz Number One FM'de

Sunuculuk Spikerlik bölümü mezunumuz Hazel Ayabakan, Number One FM'de haber sunmaya başladı.

Devamını Oku
02 / 07 / 2018

Mezunumuzun Radyo Projesi

Spikerlik bölümü mezunumuz Öner Erdoğan, hafta içi her gün 13.00-14.00 saatleri arasında TGRT FM’de yayınlanan “Ara Pası” adlı programı sunuyor. 

Devamını Oku
16 / 05 / 2018

Oyunculuk Mezunumuzun Yeni Projesi

Oyunculuk Bölümü mezunumuz Nur İlnam, İnsanlık Suçu adlı dizide rol almaya başladı. Mezunumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Devamını Oku
17 / 03 / 2018

Spikerlik mezunumuz sportstv’de.

Spikerlik mezunumuz Gürkan Ak, sportstv’de sunuculuk ve spikerlik yapıyor. Gürkan’ı gururla izliyoruz.

Devamını Oku
25 / 01 / 2018

Mezunumuzun Tiyatro Oyunu

Ayşenur Özturanlı, bizi son derece gururlandıran oyunculuk mezunlarımızdan biri. Çok yoğun tempolu iş hayatına rağmen, oyunculuk tutkusunun peşini bırakmayan Ayşenur, değerli sanatçı Güner Sümer'in tek kişilik, klasikleşmiş oyunu Hüzzam'la seyircilerin karşısına çıkıyor. Oyun tarihleri: 9 Şubat/Ezop Sahne, 16 Şubat: Kozzy. Başarılarının devamını diliyoruz!
#OyunculukEğitimi #KameraOyunculuğuKursu #OyunculukKursu #Tiyatro #Sinema #Eğitim #Taksim #Kalamış #BağdatCaddesi #İstanbul #ArsenGürzap #CanGürzap #DialogAnlatımİletişim

Devamını Oku
29 / 12 / 2017

Mezunumuz www.futbolarena.com’da

Spikerlik mezunumuz Kevser İme Şahin, www.futbolarena.com adlı internet sitesinde muhabirlik ve sunuculuk yapıyor. Gururla izliyoruz. 

Devamını Oku
19 / 12 / 2017

Oyunculuk Öğrencimizin Projesi

Okulumuzda aldığı Yaratıcı Drama eğitiminden sonra  Oyunculuk bölümüne devam eden öğrencimiz Selim Yener, kendisinin de kurucuları arasında olduğu 4i-tayfasi tiyatrosunun "Hangi Oyun" adlı prodüksiyonunda rol alıyor. Oyun, 6 Ocak Cumartesi günü, saat 20.30'da CKM'de sergilenecek. Başarılar diliyoruz!

Devamını Oku
13 / 12 / 2017

Mezunlarımızın Yeni Projesi

İşte bizim için mutluluğun resmi! İki başarılı oyunculuk mezunumuz; Alican Okumuş ve Andrey Polyanin, TRT1'de yayınlanan "Kalk Gidelim" adlı dizide rol alıyor. Gururla takip ediyoruz.

Devamını Oku
06 / 12 / 2017

23. Baskı!

Kurucumuz ve hocamız Can Gürzap'ın kaleme almış olduğu "Söz Söyleme Diksiyon" adlı kitap 23. baskısını yaptı! Bu kitap, onbinlerce insana konuşma ve iletişim konularında yol gösterdi ve göstermeye devam ediyor!

Devamını Oku
21 / 11 / 2017

Sanat

Kurucumuz ve hocamız Can Gürzap’la, Cihan Ünal ve Mutlu Güney'in rol aldığı “Sanat” adlı oyun, 27 Kasım'da Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezinde, 29 Kasım'da Torunlar Center ArtıSahne'de ve 30 Kasım'da Caddebostan Kültür Merkezinde sergilenecek. Bundan tam 20 yıl önce yine Can Gürzap, Cihan Ünal ve rahmetli Cüneyt Türel aynı oyunu oynamışlardı. Sanat; modern sanatı hicvederken, insan ilişkilerini mercek altına alıyor.

Devamını Oku
10 / 10 / 2017

Mezunlarımızın Yeni Tiyatro Oyunu

İşte tüm yorgunluğumuzu unutturan haberlerden biri daha!
Mezunlarımız Olcay Tanberken ve Muzaffer Yöntem, "Godot'yu Beklerken'i Beklerken" adlı oyunda başrolleri paylaşıyor!

Devamını Oku
07 / 10 / 2017

Spikerlik Mezunumuz Halk TV'de

Başarılı Spikerlik mezunumuz Tuba Emlek, Halk TV'de hafta içi her gün İz Bırakanlar adlı programı, Salı günleriyse saat 19.00'da Ümit Zileli ile birlikte Mercek adlı programı sunuyor.  Heyecanla takip ediyoruz.

Devamını Oku
27 / 09 / 2017

Oyunculuk Mezunlarımız Söz Dizinde

Başarılı Oyunculuk mezunlarımız Aybüke Pusat ve İlayda Ildır, Star TV’nin popüler dizi Söz’ün ikinci sezonunda da önemli rollerle ekrana geliyor. Heyecanla ve gururla izliyoruz.

Devamını Oku
13 / 08 / 2017

Mezunumuz Tivibu Spor’da

Spor Spikerliği mezunumuz Musa Kazım Üçüncü, Tivibu Spor'da canlı maç anlatımı yapıyor.

Devamını Oku
20 / 07 / 2017

Spikerlik Mezunumuz GSTV'de

Başarılı mezunumuz Alev Olgay, GSTV'de editör, spiker ve sunucu olarak görev almaya başladı.

Devamını Oku
23 / 06 / 2017

Oyunculuk Mezunumuzun Projeleri

Oyunculuk bölümü mezunumuz Munise Özlem Öztürk, TRT'deki Lise Devriyesi dizisinden sonra, geçtiğimiz haftalarda vizyona giren 4N1K adlı filmde rol alıyor. Belli ki Munise Özlem'in adını bundan böyle sık sık duyacağız.

Devamını Oku
22 / 05 / 2017

Spikerlik Mezunumuz BJK TV’de

Başarılı Spikerlik mezunlarımızdan Aysu Melis Bağlan, Salı günleri saat 11.30'da BJK TV'de yayınlanan Gündoğdu adlı programın daimi yorumcusu oldu.

Devamını Oku
09 / 05 / 2017

Spikerlik Öğrencimizin Önemli Başarısı

Spikerlik öğrencimiz Başak İşlek, henüz eğitimi sona ermeden ekranlara transfer oldu. Başak, her Pazar 14.00-16.00 saatleri arasında Bengü Türk TV'de yayınlanan Mevzu İnsan adlı programın daimi yorumcusu oldu.

Devamını Oku
13 / 03 / 2017

Oyunculuk Bölümü Mezunumuz Dayan Yüreğim Dizisinde!

Oyunculuk sınıfı öğrencilerimizden Özge Sarıkaya, katıldığı oyuncu seçmelerinden yüzümüze güldüren bir haberle döndü. Özge artık Fox TV’de yayınlanan “Dayan Yüreğim” dizisi oyuncularından biri olarak profeyonel oyunculuk hayatına başlıyor. Kendisini tebrik ediyoruz ve bundan sonraki oyunculuk kariyeri için başarılar diliyoruz!

Devamını Oku
06 / 02 / 2017

Mezunumuz 360 TV’ye transfer oldu.

Başarılı Sunuculuk Spikerlik mezunlarımızdan Gökay Kalaycıoğlu, Kanal 24’deki görevinden sonra, hafta içi ana haber bültenini sunmak üzere 360 TV’ye transfer oldu. Kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Devamını Oku
01 / 02 / 2017

Eğitmenimizin Yeni Dizisi

Değerli eğitmenimiz Murat Karasu, Kanal D’nin yeni dizisi Adı Efsane’de rol alıyor. İlgiyle izliyoruz, reytinginiz bol olsun.

Devamını Oku
04 / 01 / 2017

Oyunculuk Bölümü Mezunumuzun Yeni Oyunu

Başarılı mezunlarımızdan Kübra Madak, Türk tiyatrosunun büyük ustası Haldun Dormen’in yönettiği Sevgilime Göz Kulak Ol adlı oyunda rol alıyor. Oyun Şubat ayında sahnelenmeye başlayacak. Sabırsızlıkla bekliyor olacağız, şimdiden tebrikler sevgili Kübra.

Devamını Oku
09 / 12 / 2016

Oyunculuk Bölümü Mezunumuzun Yeni Projesi

Oyunculuk mezunumuz Zeynep Şahin, Hayati Tehlike adlı filmde rol alıyor. Film 9 Aralık’ta vizyona giriyor. Tebrikler Zeynep, gişeniz bolsun! 

Devamını Oku
22 / 11 / 2016

“Ölü Ozanlar Derneği” Ankara’da

Kurucumuz Can Gürzap’ın başrolünü üstlendiği, oyunculuk bölümü mezunlarımızın oyuncu ve teknik kadrosunda bulunduğu Ölü Ozanlar Derneği, 25 ve 26 Kasım’da Ankara Çayyolu Cüneyt Gökçer sahnesinde sergilenecek. Ankaralı sanatseverlere duyurulur!

Devamını Oku
07 / 11 / 2016

Mezunumuzun Yeni Programı

Sunuculuk Spikerlik bölümü mezunumuz Müge Uzel, Star TV’de yayınlanan Star Life adlı magazin programını sunmaya başladı. Mezunumuzu kutluyoruz.

Devamını Oku
28 / 10 / 2016

Oyunculuk Mezunumuz “İkimizin Yerine” Adlı Filmde

Oyunculuk bölümümüzün başarılı mezunlarından Aslı Bekiroğlu, son dönemin en popüler filmlerinden olan İkimizin Yerine adlı filmde önemli rollerden birini üstleniyor.

Devamını Oku
26 / 10 / 2016

22. Baskı!

Kurucumuz Can Gürzap’ın “Söz Söyleme ve Diksiyon” kitabı 22. baskısını yaptı! Bugüne dek on binlerce kişiye; konuşma sorunları, konuşmayla ilgili ebeveyn yaklaşımı, topluluk önünde konuşma yöntemleri, ses-nefes-artikülasyon, diksiyon-fonetik ve beden kullanımı konularında yol gösteren bu kitap, yeni nesilleri de eğitmeye devam ediyor.

Devamını Oku
25 / 10 / 2016

Spikerlik Bölümü Mezunumuzun Yeni Programı

Sunuculuk Spikerlik bölümü mezunumuz Alican Baykın, GS TV’de “Dünya Sporunda Geçtiğimiz Hafta” adlı programı hazırlayıp sunuyor. Başarılı mezunumuzu kutluyoruz.

Devamını Oku
23 / 10 / 2016

Mezunlarımızın Yeni Oyunu

Değerli hocamız Hakan Altıner’in yönettiği Gulyabani adlı oyunda, Oyunculuk bölümü mezunlarımız Kübra Madak, İrem Uğural, Fatih Aslan ve Akın Dirgen rol alıyor. Başarılar diliyoruz.

Devamını Oku
05 / 02 / 2016

Tüm Dialog Tarihinin En Güzel Duyurusu

Kurucumuz Can Gürzap'ın başrolünde oynayacağı, hocamız Hakan Altıner'in sahneye koyacağı, Gökçe Biçer tarafından oyunlaştırılan Ölü Ozanlar Derneği'nin okuma provaları başladı bile!
Bir diğer harika haber de, Oyunculuk bölümümüzden tam altı kişinin kadroya seçilmiş olması! Alev Sezer, Erkam Mısır, Onur Gökhan Dost, Hande Dijavadi, Özlü İrem Uğural ve Banu Batur kadroda! Çalışınca ve azmedince her şey mümkün. Ne kadar mutlu ve heyecanlı olduğumuzu tarif etmeye kelimeler yetmiyor.

Devamını Oku
26 / 01 / 2016

Mezunlarımız Tiyatro Kedi'de!

İşte bizim için mutluluğun resmi! Mezunlarımız, sevgili hocamız Hakan Altıner'in özel tiyatrosu Tiyatro Kedi'de "Kaplan Maplan" adlı çocuk
oyununda sahne alıyor. Kimi biraz daha eski, kimi çok yeni mezunlar ve ortak noktaları tiyatro aşkı... Funda Pelin Kurt, Kübra Madak, Ezgi Ünveren ve oyunda hem rol alan hem de koreografiyi üstlenen Begüm Koyçiç, teknik ekipteyse yapım asistanı olarak görev alan Akın Dirgen ve Fatih Aslan. Alkışınız bol, yolunuz açık olsun!
Değişmeyen Dialog Ailesi sloganımız: #HerZamanYanınızdayız

Devamını Oku
20 / 01 / 2016

Oyunculuk Sınıfı Öğrencimiz Başrolde!

Mutlu ve gururluyuz! Geçtiğimiz haftalarda duyurusunu paylaştığımız uluslararası film projesinin başrolüne, oyunculuk sınıfı öğrencimiz Aslıhan Akmaz seçildi! İşte böyle haberler tüm yorgunluğumuzu unutturuyor, bizi motive ediyor.  Kanada'da yaşayan Pakistanlı yönetmen Khalid Khan'ın çektiği Zeher-e-Ishq adlı film Türkçe, İngilizce, Arapça ve Rusçayla birlikte birçok dile çevirilecek.

Devamını Oku
17 / 12 / 2015

Üç Spikerlik Mezunumuzdan Güzel Haber

Kanal T'de yayınlanan Analiz programında Zeynep Kayran ile Pınar Koçak ve Kriz Masasında Çağla Köksal ilk programlarını sundular. Ne mutlu bize... Mezunlarımızın yolları açık, reytingleri bol olsun!

Devamını Oku
12 / 12 / 2015

Spikerlik Mezunlarımıza Kanal T’de Staj Fırsatı

TV dünyasının işleyişini deneyimlemek, özellikle haberin mutfağını öğrenmek isteyen siz değerli Dialog ailesi üyelerimiz için yeni bir staj fırsatı oluştu.  Önü çok açık olan bu staj süreci, gerekli tecrübe kazanıldıktan sonra kanal yönetimine kendi program fikrinizi sunmanıza ya da kanalda spiker ya da sunucu olarak görev almanıza kadar bir çok gelişmeyi beraberinde getirebilir.Kanal T’de staj yapmayı isteyen mezunlarımız özgeçmişlerini dialog@dialog.com.tr adresine yollayabilirler.

Devamını Oku
27 / 11 / 2015

Spikerlik Mezunumuzun Yeni TV Programı

Başarılı mezunlarımızdan Tuba Emlek, yapımcısı ve sunucusu olduğu, Halk TV’de yayınlanan Empati adlı programın yanı sıra Pazartesi akşamları saat 21.00’de yayınlanan Özgür İrade adlı programın moderatörlüğünü üstlendi. Seni gururla izliyoruz Tuba!

Devamını Oku
25 / 11 / 2015

Eğitmenimizin Yeni Dizisi

Kıymetli eğitmenimiz Işıl Yücesoy, Kanal D’de yayınlanacak olan Hayat Mucizelere Gebe adlı dizide rol alıyor. Çok yakında başlayacak diziyi heyecanla bekliyoruz.

Devamını Oku
17 / 10 / 2015

Spikerlik Mezunumuz GSTV’de

Spikerlik - Sunuculuk bölümümüzü başarıyla bitiren Alican Baykın, GSTV’de muhabirlik ve editörlük yapıyor. Tebrikler Alican, başarın daim olsun!

Devamını Oku
18 / 09 / 2015

Bir Öğrencimiz Daha "Adı Mutluluk" Dizisinde!

Aslı Bekiroğlu'ndan sonra oyunculuk bölümümüzden Göksel Kayahan da Adı Mutluluk adlı dizide rol almaya başladı. Bravo Göksel, seni gururla izliyoruz!

Devamını Oku
12 / 09 / 2015

Spikerlik Eğitimimizden Ekranlara Bir Transfer Daha!

Spikerlik bölümünü başarıyla tamamlayan öğrencimiz, uzman psikolog Tuba Emlek, Halk TV'de yayınlanacak olan "Empati" adlı programın sunuculuğunu üstlendi. İlk bölüm yarın (13 Eylül) ve her Pazar günü, saat 11.00'da. Heyecanla bekliyoruz ve şimdiden tebrik ediyoruz sevgili Tuba!

Devamını Oku
01 / 09 / 2015

Mezunumuzun Konservatuvar Başarısı

Oyunculuk bölümümüzü Bilge Nil Yıldız, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarını kazanan 12 kişiden biri oldu! Bravo Nil, seninle ne kadar gurur duysak azdır! Bizim için başka bir gurur kaynağı da, Nil’in annesi; dublaj ve radyo dünyasının ünlü ismi Nur Banu Molla’nın da eski Dialog mezunlarımızdan olması!

Devamını Oku
20 / 08 / 2015

Algı Eke – “Yok Artık!”

Oyunculuk bölümü mezunumuz Algı Eke, 25 Eylül’de vizyona girecek olan “Yok Artık!” adlı filmde rol alıyor. Heyecanla bekliyoruz.

Devamını Oku
23 / 07 / 2015

Eğitmenimizin Yeni Projesi

Sevgili eğitmenimiz Aslı Aybars, Star TV’de yayınlanan Çilek kokusu adlı dizide rol almaya başladı. Heyecanla takipteyiz.

Devamını Oku
22 / 07 / 2015

Oyunculuk Bölümü Mezunumuz Kurtlar Vadisi Pusu Dizisinde!

Başarılı mezunlarımızdan Tevfik Erman Kutlu, Kanal D’de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol almaya başladı.  Sevgili Tevfik’i tebrik ediyoruz.

Devamını Oku
07 / 07 / 2015

Bravo Aslı!

Oyunculuk bölümü öğrencimiz Aslı Bekiroğlu, FOX TV’nin yaz dizisi “Adı Mutluluk”da rol alıyor. Gururla izliyoruz.

Devamını Oku
28 / 04 / 2015

Eğitmenimizin Büyük Başarısı!

Değerli eğitmenimiz Aslı Yılmaz, 19. Afife Jale Tiyatro Ödülleri'nde, Tesir adlı oyundaki performansıyla "Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" seçildi. Gurur duyuyoruz, tebrik ediyoruz! 

Devamını Oku
11 / 04 / 2015

Spikerlik Öğrencimiz TRT Spor’da

Gamze Turgutlu, TRT Spor’da yayınlanan Bir Tesis Bir Hayat adlı programın editörlüğünü ve sunuculuğunu yapıyor. Gururla izliyoruz.

Devamını Oku
30 / 03 / 2015

Spikerlik mezunumuz FB TV’de

Spikerlik - Sunuculuk bölümü mezunumuz Dilay Kemer, FB TV’de haber spikerliği yapıyor. Sevgili Dilay’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Devamını Oku
20 / 03 / 2015

Cansu Canan Özgen, Öteki Gündem’in Yeni Yüzü

Dialog’un gururlarından Cansu Canan Özgen’i Cuma akşamları, saat 22:00’da Habertürk’ün en popüler programlarından biri olan Öteki Gündem’deki sunumuyla izliyoruz. Bravo Cansu!

Devamını Oku
16 / 03 / 2015

İki Dialog’lu “Ayrılsak da Beraberiz” Dizisinde!

Yarın TV8’de başlayacak olan Ayrılsak da beraberiz adlı dizide iki Dialog’lu;         Algı Eke ve Tuğçe Kurşunoğlu rol alıyor. Bizim için büyük gurur ve mutluluk. Yolunuz her daim açık olsun.

Devamını Oku
13 / 03 / 2015

Oyunculuk bölümü mezunumuz “Filinta” kadrosunda!

Oyunculuk bölümü mezunumuz; en ilgili, en çalışkan öğrencilerimizden Cihan Kosif, "Kalender" karakteriyle, TRT'nin sevilen dizisi Filinta'nın oyuncu kadrosuna katıldı. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor, bize de her zamanki gibi gururla izlemek ve takip etmek kalıyor.

Devamını Oku
09 / 03 / 2015

"Arka Sokaklar"dan sonra "Ulan İstanbul"

Oyunculuk bölümü mezunumuz Soner Teker, Arka Sokaklar dizisinden sonra şimdi de Ulan İstanbul dizisinde rol aldı. Tebrik ediyoruz ve gurur duyuyoruz.

Devamını Oku
07 / 02 / 2015

Sunuculuk Spikerlik mezunumuz Lig TV’de!

Fenerbahçe’de yıllarca basketbol oynamış ve defalarca milli takım forması giymiş olan Spikerlik mezunumuz Şükran Albayrak, Sports TV’den Lig TV’ye transfer olarak spordaki başarısını ekranlarda da sürdürüyor. Şükran’ı gururla izlemeye devam ediyoruz.

Devamını Oku
29 / 01 / 2015

Medcezir, Kara Para Aşk, Kara Dayı - Bravo Özgür!

Oyunculuk bölümü mezunumuz Özgür Aydoğan, Medcezir, Kara Para Aşk ve Karadayı dizilerinde rol alarak sektöre hızlı bir giriş yaptı. Rolün küçüğü büyüğü olmaz derler ama Özgür’ü en kısa zamanda hak ettiği başrollerde görmeyi diliyoruz. Yolun açık olsun Özgür, seninle gurur duyuyoruz.

Devamını Oku
19 / 01 / 2015

Hocamızın Yeni Radyo Programı

Sevgili hocamız Müveddet Anter ve kızı Nazlı Çetinok Arun, TRT Kent Radyo İstanbul’da “Bir İstanbul Hanımefendisi” adlı yeni bir radyo programına başladılar. Cumartesi ve Pazar akşamları 19:00-21:00 saatleri arasında 106.6 frekansında olacağız.

Devamını Oku
08 / 01 / 2015

Bir Güzel Haber Daha!

Sunuculuk Spikerlik mezunumuz Bahar Özmen, Kanaltürk TV’de, “Ne Var, Ne Yok” adlı programı sunmaya başladı. Program, Pazar günleri saat 9:00’da yayınlanıyor. Sevgili Bahar’ı tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

Devamını Oku
05 / 01 / 2015

Mezunumuz Ece Üner’in Büyük Başarısı

Spikerlik Sunuculuk bölümü mezunumuz, gururumuz Ece Üner’in sunumuyla Show TV Ana Haber, Radyo Televizyon Gazeteciler Derneği’nin Medya Oscarlarında, 2014’ün En İyi Haber Bülteni ödülüne layık görüldü. Sevgili Ece’yi tebrik ediyoruz. 

Devamını Oku
28 / 12 / 2014

İki Eğitmenimiz Aynı Oyunda

Sevgili eğitmenlerimiz Aslı Yılmaz ve Metin Yavuzoğlu'nun yeni oyunları Tesir. Yöneten Çağrı Şensoy. Oyun tarihleri pek yakında. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Devamını Oku
09 / 12 / 2014

Spikerlik Mezunumuz Star TV’de

Sunuculuk Spikerlik bölümü mezunumuz Ece Belen Atrek, Star TV’de her sabah “Bugün” adlı programı sunuyor. Sevgili Ece’ye başarılarının devamını diliyoruz.

Devamını Oku
25 / 11 / 2014

Spikerlik mezunumuz TGRT’de

Sunuculuk-Spikerlik bölümü mezunumuz Elif Savaş, TGRT’de gece haberlerini sunmaya başladı. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Devamını Oku
21 / 10 / 2014

Eğitmenimiz Kazım Akşar’ın Yeni Oyunu

Değerli eğitmenimiz Kazım Akşar’ın yazıp yönettiği “Güneş Batarken Bile Büyük” adlı oyunda bir başka değerli eğitmenimiz Atsız Karaduman da rol alıyor. Öğrencilerimizin kaçırmamalarını tavsiye ederiz.

http://www.istdt.gov.tr/gunes-batarken-bile-buyuk

Devamını Oku
17 / 09 / 2014

Eğitmenimiz Derya Alabora’nın yeni projesi

Sevgili eğitmenimiz Derya Alabora,  Philip Seymour Hoffman ve Rachel McAdams'ın başrolünde oldukları  "İnsan Avı” adlı Hollywood yapımında rol alıyor.

Devamını Oku
05 / 09 / 2014

Amerika’nın en ünlü dublaj sanatçılarından Kurt Kelly, atölyemiz için Türkiye’de!

DİALOG ANLATIM İLETİŞİM VE KARMAŞIK SES PRODÜKSİYON ORTAK BİR DUBLAJ ATÖLYESİNE İMZA ATIYOR!
 

Amerikalı ünlü dublaj sanatçısı/radyo programcısı/TV yüzü/aktör ve prodüktör Kurt Kelly, dört günlük bir atölye için İstanbul'a geliyor. 

"Belgesel, animasyon, dizi, reklam"
Aradaki farkı çöz, deşifre et, doğru yaklaş
"Sesini Bul!"
Kullandığın ses, doğru sesin mi?
"Eyvah, rol yapmam gerek!"
Metot var, panik yok
"Kimse seni bulmayacak"
Kendi markanı oluştur, tanıtımını yap

Tarih: 20/21/27/28 Eylül 2014
Yer: Dialog Anlatım İletişim/Taksim ve Karmaşık Ses Stüdyoları

Detaylar için lütfen bize 02164051115 numaralı telefondan ulaşın.

Kurt Kelly’nin özgeçmişi için aşağıdaki linke tıklayınız:
http://www.kurtkelly.com/voice-over-artist.html

Devamını Oku
16 / 08 / 2014

Kurucumuz Arsen Gürzap Yeni Dizide

Arsen Gürzap, Kanal D’de yayınlanmakta olan Güllerin Savaşı adlı dizide rol almaya başladı. Keyifle izlemeye devam ediyoruz

Devamını Oku
07 / 07 / 2014

Profesyonel ekibimiz eşliğinde oyunculuk demo çekimlerimiz başladı.

Dialog, oyunculuk eğitiminde, zengin içeriği ve sektör odaklı çalışmalarıyla fark yaratıyor. Artık her oyunculuk mezunumuz, yapacağı başvurularda eğitimin sonunda çekimini gerçekleştireceğimiz demoları da kullanabilecek. Eski mezunlarımız üzülmesin, arzu ederlerse onlarla da bu çalışmayı yapabileceğiz.

Devamını Oku
07 / 07 / 2014

Eğitmenimiz Işıl Yücesoy, Çağan Irmak’ın Yeni Projesinde Yer Alıyor!

Çağan Irmak'ın senaryosunu yazıp, yöneteceği Unutursam Fısılda filminde değerli eğitmenimiz Işıl Yücesoy rol alıyor. Film, Işıl Yücesoy ile Çağan Irmak'ın dördüncü ortak çalışması olacak.

Devamını Oku
12 / 06 / 2014

Spikerlik Öğrencimiz Euro D’de

Spikerlik bölümü öğrencimiz Selin Uncumusaoğlu, Euro D’de haber spikerliğine başladı. Selin’i tebrik ediyoruz. Yolu açık olsun.

Devamını Oku
23 / 01 / 2014

Dialog’da Spikerlik Eğitimi Alan bir Mezunumuz Daha LigTV’de!

Mezunlarımızdan bizi gururlandıracak haberler gelmeye devam ediyor.
Sunuculuk Spikerlik kursu mezunumuz Melis Dumantepe, Lig TV 3’de Türkiye’nin ilk ve tek kış sporları programını sunmaya başladı.
“Beyaz Dünyaya Yolculuk” Cumartesi günleri saat 11:15’de yayına giriyor.
Tebrik ediyoruz Melis!

Devamını Oku
21 / 12 / 2013

Yılbaşına Özel İndirim Kampanyası!

İşte size Dialog’dan hem kalıcı hem de anlamlı bir yılbaşı hediyesi fırsatı.

Yeni açılacak sınıflarımıza Aralık ayı sonuna dek  kayıt yaptıranlar %20 indirim hakkı kazanıyor. Detaylar için bize Taksim (02122494600) ya da Kalamış (02164051115) şubelerimizden ulaşabilirsiniz.

TAKSİM

Doğru, Etkileyici, Güzel Konuşma

18 Ocak/Cumartesi/14:00-18:00/30 saat/2 Ay

20 Ocak/Pazartesi-Çarşamba-Cuma/18:30-20:30/30 saat/1 Ay 

Yaratıcı Drama

26 Ocak/Pazar/10:00-14:00/52 saat/3 Ay 

Seslendirme

12 Ocak/Pazar/10:00-14:00/56 saat/3,5 Ay 

Oyunculuk

6 Ocak/Hafta İçi Her Gün /11:30-16:00/160 saat/2 Ay (indirimli)

28 Ocak Salı 18:30-20:30 – Cumartesi/14:00-18:00/160 saat/6 Ay

Spikerlik Sunuculuk

28 Ocak Salı 18:30-20:30 – Cumartesi/14:00-18:00/120 saat/5 Ay

15 Mart Cumartesi – Pazar 10:00-14:00/120 saat/4 Ay

 

KALAMIŞ

Doğru, Etkileyici, Güzel Konuşma

11 Ocak/Cumartesi/14:00-18:00/30 saat/2 Ay

21 Ocak/Salı-Perşembe/19:00-21:00/30 saat/2 Ay

16 Şubat/Pazar/10:00-14:00/30 saat/2 Ay                               

Yaratıcı Drama

11 Ocak/Cumartesi/10:00-14:00/52 Saat/3 Ay 

Seslendirme

12 Ocak/Pazar/10:00-14:00/56 saat/3,5 Ay 

Oyunculuk

6 Ocak/Hafta İçi Her Gün /11:30-16:00/160 saat/2 Ay (indirimli)

28 Ocak Salı 18:30-20:30 – Cumartesi/14:00-18:00/160 saat/6 Ay

Spikerlik Sunuculuk

28 Ocak Salı 18:30-20:30 – Cumartesi/14:00-18:00/120 saat/5 Ay

Devamını Oku
11 / 12 / 2013

Oyunculuk Bölümü Mezunumuz Başrolde!

Dialog’da Oyunculuk eğitimi alan Nihan Belgin, 20 Aralık'ta vizyona girecek "Yarım Kalan Mucize" adlı filmde başrol oynuyor.

Mezunumuzu tebrik ediyoruz, başarılar diliyoruz.

Devamını Oku
28 / 11 / 2013

Bir Mezunumuz Daha Ekranlarda!

Bizi gururlandıran, harika bir haber aldık!
Dialog’da Spikerlik eğitimi alan Selma Kosif, eğitim sponsoru olduğumuz Bir Fikrin mi Var? programındaki advertorial’ların daimi sunucusu oldu.
Bizim için bu çifte mutluluk, çifte gurur…

Devamını Oku
08 / 11 / 2013

Etkileme & İkna Atölyesi

İş görüşmelerinde; alışverişte pazarlık yaparken; toplantılarda fikrimizi ifade ederken ya da sunum yaparken; çocuğumuzla, eşimizle, yöneticimizle yaşadığımız fikir çatışmalarında...

 Hayatta, içinde bulunduğumuz tüm sosyal durumlarda “ikna ve  etkileme” becerilerine ihtiyaç duyuyoruz.

İkna “ne istediğimizi bilmek ve peşinden gitmek” demek aslında. Ancak bu süreçte karşımızdaki insanın görüş ve tercihlerine de saygı duymak aynı zamanda. Kendi önceliklerimizi gözetirken, diğerlerinin kişisel tercihlerini göz ardı etmeden istediğimiz sonuca ulaşabilmek…

Peki, her durumda, herkesi ikna etmek ve etkilemek mümkün mü? Cevabımız “Neden olmasın?”

Ama NASIL?
- Etkili ve tutarlı bir tarz belirleyerek,
- Çatışmalara doğru yöntemler ve doğru bakış açılarıyla yaklaşarak,
- Hayatın her alanında karşımıza çıkan küçük veya büyük müzakere süreçlerini  daha etkin planlayarak,
- Farklı yaklaşımlar, farklı stiller karşısında esnek bir iletişim becerisine  sahip olarak,
- İkna”nın psikolojisini, prensiplerini, süreçlerini iyi bilerek…

Bir günlük atölyemizde işte tüm bu yaklaşımlar ve prensipler üzerinde duruyoruz. Dünyanın dört bir yanında kabul görmüş iletişim teorilerini, teknikleri ve çalışmaları inceliyoruz; en önemlisi uygulamalar ve oyunlarla kendi ikna ve etkileme gücümüzü keşfediyoruz.

ATÖLYE TARİHİ: 23 Kasım 2013, Cumartesi

SAAT: 10:00 - 18:00

MEKAN: Dialog Anlatım İletişim / Taksim

KAYIT VE BİLGİ İÇİN LÜTFEN BİZE ULAŞIN: 0212 249 46 00

Devamını Oku
14 / 01 / 2022

Mezunumuzdan Güzel Haber!

Oyunculuk mezunumuz Dilek Annaç, yakında Show TV’de başlayacak olan “Baba” adlı dizinin ana kadrosuna dahil oldu. Mezunumuzu tebrik ediyor, yeni başlayacağı bu projede başarılar diliyoruz. 

Devamını Oku
29 / 09 / 2013

Dialog Hayallerinizi Gerçekleştiriyor!

İçinizdeki "Spikeri" uyandırmaya hazır mısınız?

İyi bir spiker adayı olduğunuza inanıyorsanız, 15 saniyelik bir haber metni okuyun, çektiğiniz videoyu Instagram'a yükleyin, linki Twitter'da @Dialog_iletisim'i mention ederek, #İyiSpikerDialogdaYetişir hashtag'iyle paylaşın, videoyu eğitmenlerimizle birlikte değerlendirelim ve kazanan kişi spikerlik kursumuza ücretsiz katılmaya hak kazansın.

Bol şans!

Not: İçinizdeki Spikeri Uyandırın yarışması, Dialog'un Twitter ve Instagram hesaplarını takip eden tüm katılımcılara açıktır.

30 Ekim 2013 son katılım tarihidir.

Devamını Oku
29 / 09 / 2013

Sosyal Medyada Bizi Takip Ediyor Musunuz?

Bizi Facebook, Twitter ve Instagram'da takip edenler

  • Eğitimlerimize davetiye hediye ettiğimiz yarışmalardan,

  • Eğitmenlerimizin tiyatro oyunlarına, hatta oyun provalarına davetiye paylaştığımız duyurularımızdan,

  • İndirimlerden,

  • Kampanyalardan,

  • Eğitmenlerimizin yani Türkiye'nin çok değerli sanatçılarının, iletişimcilerinin, sunucu ve spikerlerinin yeni projelerinden,

  • İletişim, hitabet, diksiyon, nefes gibi uzmanlık alanımız içine giren konularda bilgi, fikir, makale paylaşımlarından,

  • Dialog'da olup bitenlerden

  • Özetle Dialog'a dair her şeyden haberdar olacaklar.

Ancak hepsinden önemlisi 23 yıllık ve onbinlerce kişilik koca bir ailenin parçası olacaklar

Bizi takip edin!

Devamını Oku
24 / 09 / 2013

Dialog Instagram'da!

Tüm değerli Dialog dostlarıyla Instagram'da buluşmayı umuyoruz. Üstelik yakın zamanda Instagram takipçilerimize "haberler"imiz olacak! Bizi dialog_iletisim adıyla takip edebilirsiniz.

Devamını Oku
20 / 09 / 2013

Can Gürzap ve Arsen Gürzap Toyota İK ekibiyle birlikte...

Toyota İnsan Kaynakları departmanından çok değerli bir ekiple birlikteydik. Can Gürzap ve Arsen Gürzap'ın da dahil olduğu eğitmen kadrosuyla çok keyifli iki gün geçiren katılımcılarımız, eğitimimizden "Etkili Konuşma"ya dair önemli bilgi ve beceriler edinerek ayrıldıklarını dile getirdiler.

Devamını Oku
03 / 09 / 2013

Elif Özkul

Spikerlik mezunumuz Elif Özkul, Habertürk’de spor haberlerini sunmaya başladı.

Devamını Oku
15 / 08 / 2013

Aslı Kayıkçı

Spikerlik kursu mezunumuz Aslı Kayıkçı, BJK TV’de ana haber spikerliğine başladı.

Devamını Oku